Konsert med Shenzhen Star Bright Choir

Publicerat i Okategoriserade.

Få en liten försmak av European Choir Games Gothenburg 2019, då flera kinesiska körer kommer till Göteborg! Kom till Hagakyrkan 21 januari och upplev en fin konsert med Shenzhen Star Bright Choir. Kören är utvald av kulturministeriet i Kina att representera landet under en körturné i Sverige och Norge. Detta blir körens enda framträdande i Västsverige.

Fri entré!
Begränsat antal platser.

Shenzhen Star Bright Choir leds av Mr Guanghuy Chen, framstående inom det kinesiska körlivet och bland annat vice president för det kinesiska körförbundet med 10 miljoner medlemmar. Kören har en bred musikalisk repertoar, och blandar traditionella verk med moderna stycken. Samtidigt har de gjort det till sin uppgift att sprida den kinesiska kulturen och musiken till resten av världen.