Solala klara för finalkonserten

Publicerat i Okategoriserade.

Vi är glada över att presentera ytterligare artister till finalkonserten av European Choir Games Gothenburg den 10 augusti i Partille Arena!

Den tonsäkra vokaltrion Solala från Västkusten har tagit Sverige med storm. Med en minst sagt mångsidig repertoar, sina hemmasnickrade instrument och avskalade framträdanden fyller de konsertlokaler runt om i landet. Nu har du chansen att se dem under finalkonserten av European Choir Games!

Vi välkomnar också Annika Herlitz till årets finalkonsert. Annika är den rutinerade solisten, musikalartisten och röstskådespelerskan som blivit Elsa i filmen Frost med svenska folket. Hon har även setts i föreställningar så som ”Jesus Christ Superstar”, ”Jersey Boys”, ”High school musical” och ”Evita”.

Tillsammans med storslagna Göteborgs Symfoniker och Festival Stage Choir, som presenterats tidigare, garanteras en grandios avslutning på European Choir Games 2019! Läs det tidigare inlägget om invignings- och avslutningskonserterna här. 

Har du säkrat dina biljetter till konserten än? Om inte – köp dina biljetter till finalkonserten här.

Solala. Bild: Magnus Bergström
Annika Herlitz. Bild: All over press

Tryck på play nedan för att se talangfulla Annika Herlitz och Solala tillsammans framföra ”Let it go” från succéfilmen ”Frozen”.