Friendship concerts

Är ni en destination, kommun, ort eller musikscen som vill erbjuda era invånare, kunder eller besökare en härlig musikupplevelse? Bidra till att körsången sprids i regionen och bli Friendship Concert-partner till European Choir Games!

Vad är en Friendship Concert?

European Choir Games är inte bara tävlingar. Runt om i staden och regionen sprids sångglädje och festivalkänsla genom bland annat Friendship Concerts. Konserterna är en unik möjlighet för körer från olika nationer och kulturer att mötas och skapa musikglädje tillsammans.

Vilka platser i och runt Göteborg förtjänar att synas och förgyllas av musik? Nu finns möjligheten för er att stå värd för en Friendship Concert!

Varmt välkommen att kontakta
Claes Berglund
Göteborg & Co
E-post claes.berglund@goteborg.com
Mobil 070-967 91 31

 

Visste du…

…att körsång är en av Sveriges och Europas största folkrörelser och en brobyggare mellan människor, kulturer, religioner, språk och geografiska platser? Nästan 100 000 västsvenskar sjunger i kör!

Om European Choir Games

3-10 augusti 2019 kommer en av Europas största och mest spektakulära körfestivaler till Göteborg. Under drygt en vecka fylls Göteborg av tusentals körsångare som tävlar, sjunger och underhåller över hela stan. Körer från hela världen konkurrerar i olika musikstilar och kategorier. Körer kan också medverka utan att tävla och alla är självklart välkomna att ta del av evenemanget och folkfesten, såväl göteborgare som besökare. European Choir Games pågår samtidigt som Gothenburg Culture Festival (tidigare Göteborgs Kulturkalas).