Program

Under European Choir Games blir det musik på många platser! Alla tävlingar och de flesta framträdanden är gratis för besökaren, men till några av de större konserterna krävs biljetter.

PROGRAM

Programmet uppdateras kontinuerligt och vi reserverar oss för eventuella ändringar. Scrolla längre ner på sidan för att se en programöversikt i pdf-format.

Klicka här för att ladda ner en översiktskarta med information om tävlingsplatser, arenor och kollektivtrafik i Göteborg.

Klicka här för att se ett detaljerat tävlingsprogram från Interkultur (blädderbar pdf).

Filter

Urvalet gav inga träffar.

Klicka här för att ladda ner en översikt av programmet.

Tävlingar

Open Competition välkomnar icke-professionella körer från hela världen, oavsett musikalisk nivå och tidigare erfarenhet av nationella eller internationella körtävlingar.

I European Champions Competition ser du europeiska körer eller körer från andra länder, som deltagit i europeiska kulturevenemang och vid tidigare tävlingar uppnått minst 3:e pris eller Guld-diplom.

Tävlingen Grand Prix of Nations är öppen för körer från hela världen, som med framgång deltagit i nationella och internationella körtävlingar och vunnit 1-3:e pris eller Guld-diplom. Deltagande körer utses av den Artistiska kommittén.

Läs mer om tävlingarna på europeanchoirgames.com.

Hela tävlingsprogrammet (blädderbar pdf på engelska)

 

Parade of nations

Det är tradition att alla körer och länder som medverkar under festivalen tillsammans går parad genom staden. Paraden kommer gå av stapeln den 7 augusti med start på Vasaplatsen kl 17.30 och avslutas med utomhuskonserten Gothenburg Welcomes the world på Kungstorget kl 18.30.

Följ oss på facebook

Följ European Choir Games Gothenburg på Facebook för tips och nyheter om ett av sommarens största evenemang i Göteborg! På Facebook kan du även ställa frågor till oss som jobbar med evenemanget.

European Choir Games på Facebook