Program

Under European Choir Games blir det musik på många platser! Alla tävlingar och de flesta framträdanden är gratis för besökaren, men till några av de större konserterna krävs biljetter.

PROGRAM

Programmet fylls på och uppdateras kontinuerligt. Cirka 1-2 veckor innan genomförandet kommer tävlingsprogrammet, som är gratis för besökare, att publiceras.

Klicka här för att ladda ner en översiktskarta med information om tävlingsplatser, arenor och kollektivtrafik i Göteborg.

 

Filter

Urvalet gav inga träffar.

Friendship concerts

Runt om i staden och regionen sprids sångglädje och festivalkänsla genom Friendship Concerts, där körer från olika länder sjunger tillsammans. Konserterna är en unik och uppskattad möjlighet för körer från olika nationer och kulturer att mötas och skapa musikglädje tillsammans.

Tävlingar

Open Competition välkomnar icke-professionella körer från hela världen, oavsett musikalisk nivå och tidigare erfarenhet av nationella eller internationella körtävlingar.

I European Champions Competition ser du europeiska körer eller körer från andra länder, som deltagit i europeiska kulturevenemang och vid tidigare tävlingar uppnått minst 3:e pris eller Guld-diplom.

Tävlingen Grand Prix of Nations är öppen för körer från hela världen, som med framgång deltagit i nationella och internationella körtävlingar och vunnit 1-3:e pris eller Guld-diplom. Deltagande körer utses av den Artistiska kommittén.

Läs mer om tävlingens olika delar hos Interkultur.

 

Parade of nations

Det är tradition att alla körer och länder som medverkar under festivalen tillsammans går parad genom staden. Paraden kommer gå av stapeln den 7 augusti och avslutas med en utomhuskonsert på Kungstorget i Göteborg. Mer info om paradväg och tider kommer!

Följ oss på facebook

Följ European Choir Games Gothenburg på Facebook för tips och nyheter om ett av sommarens största evenemang i Göteborg! På Facebook kan du även ställa frågor till oss som jobbar med evenemanget.

European Choir Games på Facebook